Ustanova kulture gradske opštine Stari grad, Kapetan Mišina 6a Beograd / Cultural Center of the municipality of Stari grad “UK Stari grad”, Belgrade
Radno vreme / Working hours: Radnim danima i subotom / Weekdays and Saturday: 09-22h, nedeljom / Sunday: zatvoreno / close. Info: +381 11 4142163

Izložba fotografija, priče mladih aktivista “TI možeš”

Priče mladih aktivista “TI možeš”

TI možeš je projekat koji sprovode mladi aktivisti u Srbiji pod pokroviteljstvom Fondacije Boris Divković i uz podršku Centra modernih veština. Izložbu čine tri celine, prva je prikaz stanja u Srbiji, druga motivacija za aktivizam i treća su uspešne priče. Izložba je završetak prve faze projekta. 

Kroz te tri celine, biće predstavljene fotografije aktivista i njihove lične priče. Izložba je interaktivna jer će posetioci imati prilike da na obeleženim mestima ostave i svoje priče kako bi se približio fenomen aktivizma mladima u Srbiji. Budućnost Srbije kreiraju mladi ljudi i neophodno je njihovo uključivanje u aktivan javni život.

Svečano otvaranje izložbe je 06.12.2019 od 19h, gde će mladi aktivisti pozdraviti posetioce i goste i ispričati njihova iskustva. Izložba je otvorena do 11.12.2019.